Åkeri med transportuppdrag över södra Sverige

Vi åtar oss ett flertal sorters transportuppdrag för att kunna erbjuda kunderna det mesta inom transport 

Lokaltransport eller behövs kranbilstransport?
Vi löser det!

Vi på Morups Åkeri har har funnits i över 90 års tid och med det har vi kunnat utöka vårt tjänsteutbud inom transportsektorn för att vara med kunden under hela resan men även för att kunna erbjuda kunden en helhetslösning inom transport. Vi arbetar med att transportera varor och styckegods vilket innebär att vi kan erbjuda lokaltransporter, fjärrbilstransporter samt kranbilstransporter. Målet för oss är alltid att ge våra kunder den bästa servicen med rätt fordon till bästa möjliga pris. Hos oss är säkerhet, snabbhet, enkelhet och tillgänglighet högt prioriterat. 

Flexibelt åkeri

Våra kunder är företag som ställer höga krav på flexibla samarbetsformer, vilket du finner hos oss. Detta innebär att vi är öppna för olika samarbetsformer som företag kan önska sig. Kontakta oss så kan vi komma överens om samarbetsformerna, avtalets ramverk samt hur ofta transporterna ska ske.

Kranbilstransporter

Kranbilstransport och kranlyft är ett av våra arbetsområden. Kranbilstransport är inte endast transport. Förutom transport ger kranbilen även möjligheten placera godset på rätt plats med kranen, vilket underlättar arbetet väldigt mycket. Behöver du hjälp med transport eller exempelvis lyft av bodar, byggmaterial eller båt så har vi kranbilar för jobbet. Vi har ett flertal olika fordon till förfogande för kranbilstransporter, var och ett av dem anpassade för olika slags lyftuppdrag, just för att vi ska kunna erbjuda lämpliga alternativ för varje uppdrag.

Fjärrtransporter

Vi utför fjärrtransporter av alla tänkbara slag och fraktar ditt gods med våra moderna fjärrbilar, snabbt, enkelt och säkert utan några som helst komplikationer. Vi täcker hela södra Sverige, från Stockholm och söderut ända till Malmö. Vi har ett nätverk av samarbetspartners för att kunna lösa det mesta åt våra kunder. Detta i kombination med vår kompetens och flexibilitet gör att vi kan frakta det mesta och leva upp till kundernas krav. Våra bilar är anpassade och utrustade så att de klarar av att transportera olika slags gods. Dessutom gör vi regelbundna inversteringar i underhåll och uppdatering av vår fordonspark för att hålla transporterna så miljövänliga som möjligt.

Lokaltransporter

Vi kan erbjuda dagliga lokaltransporter av gods och varor inom de lokala trakterna i Morup och Falkenbergsområdet. Vi har turbilar som gör dagliga leveranser i området.

Transporttjänster

Vi utför ett brett utbud av transporttjänster just för att kunna hjälpa dig som kund med allt som täcker transport. Exempelvis utför vi kranbilsporter, fjärrtransporter, specialtransporter med mera.

Fordonspark

Bland våra fordon finner kranbilar, fjärrbilar, samt lastbilar för dagliga lokala transporter. Allt för att vara redo att åta oss diverse uppdrag med tunga lyft och längre transporter.

Kontakt

Ska ett småhus lyftas från sin plats eller är det något annat som transporteras och lyftas på plats? Kontakta oss så hjälper vi dig och tar fram en lösning som passar dig.