Morups Åkeri
Transportföretaget i Falkenberg

Om oss

Åkeriet startades av vår farfar år 1927 och 1958 tog vår far Svale-Bertil över åkeriet, som sedan ägde det till 2000. då tog vi alla 7 syskon över driften och byggde även vårt första lager på 4000m2. Idag är vi 5 syskon som äger och driver företagen Morups Åkeri AB och Morups Lagerservice AB tillsammans.

Vi på Morups Åkeri är det personliga företaget med över 90 års erfarenhet av fjärrtransporter och kranbilstransporter. Med den kunskap och erfarenhet vi har i branschen kan vi erbjuda våra kunder snabba, säkra och flexibla lösningar för varje transportuppdrag. Vi transporterar överallt i södra Sverige, från Stockholm ända ner till Malmö. Ingenting är omöjligt för oss.

Transporttjänster

Vi utför ett brett utbud av transporttjänster just för att kunna hjälpa dig som kund med allt som täcker transport. Exempelvis utför vi kranbilsporter, fjärrtransporter, specialtransporter med mera.

Fordonspark

Bland våra fordon finner kranbilar, fjärrbilar, samt lastbilar för dagliga lokala transporter. Allt för att vara redo att åta oss diverse uppdrag med tunga lyft och längre transporter.

Kontakt

Ska ett småhus lyftas från sin plats eller är det något annat som transporteras och lyftas på plats? Kontakta oss så hjälper vi dig och tar fram en lösning som passar dig.